Wednesday, December 30, 2009

Et nytt julekort idag og..



Jeg har fremdeles noen julekort som ikke er lagt ut så her kommer det ett idag også :o)
Ett av de nye julestemplene som jeg har kjøpt dette året, har egnetlig nok men denne musa var bare så søt. Teksten er fra Kreativ Hobby.

Tuesday, December 29, 2009

Enda ett julekort



Tiden strakk ikke til før jul så jeg har enda noen julekort å legge ut..her kommer det ett med motiv fra Wipper Snapper :o)
Tror at teksten er fra Kari, NSS

Friday, December 25, 2009

Merry Christmas



For meg som er engelsk så er det jul idag..Christmas Day. Selv om vi ferier jul på julaften med pinnekjøtt mm så er det litt jul for meg idag og med kalkun og mince pies.
Ønsker dere derfor en flott 1. juledags kveld..nå er det Flåklypa som venter...

Thursday, December 24, 2009

God Jul



Jeg ønsker dere alle en riktig God Jul og en koselig julekveld senere idag. For min del har adventstiden gått alt for fort som vanlig,det bærer både bloggen og antall julekort som er sendt preg av. Jeg har ikke fått gjort alt det jeg hadde tenkt å gjøre til jul men jul er det uansett og jeg gleder meg veldug til noen rolige dager sammen med familie og gode venner :-) Jeg får komme sterkere tilbake i året som kommer..det er vel kjekt å få et kort ellers i året og satser jeg på.
Juleklem fra meg!

Friday, December 4, 2009

Et nytt julekort


Her har jeg fått bruke 2 av årets favoritter på ett og samme kort. Jeg liker bare såå godt disse julepapirene fra Fancy pants, tror at de må være årets vakreste..ihvertfall for meg :-)
I tilegg så er dette motivet fra Sarah Kay bare så vakkert syntes jeg. Her har jeg malt det med Distress refiller.
Teksten er en del av et  av arkene i serien som jeg har embosset med klar et par ganger. Bling / Perler fra Prima og stjerner fra QK.
Ønsker dere alle en fin helg.

Wednesday, December 2, 2009

Endelig noe nytt



Det har vært travelt i det siste og det bærer bloggen min preg av...Minste jenta her i huset er med i Nøtteknekkeren dette året så her er det full fart til øvelser hver ettermidag. Jeg må bare si hvor imponert jeg er av alle de barna som er med, de er så flinke og til alle de voksne må jeg rette en kjempe stor takk, hvilken jobb de har lagt ned i denne forestillingen. Fredag kommer voksne dansere fra National balletten for å være med og det gleder de små seg til..tenk en EKTE ballerina :-)

Her er litt som jeg har laget for Scrapbook engros..
To veldig enkele og raskte julekort. 



Og tilslutt en fyrstikk eske som jeg har pyntet litt.